اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
آیت الله حسین غفاری روحانی شیعی و از مبارزان علیه حکومت پهلوی و از طرفداران امام خمینی بود. وی با تصویب لایحه انجمن های ایالتی و ولایتی و انقلاب سفید مخالفت کرد. چند بار دستگیر و زندانی شده و در سال 1353 در زندان ساواک بر اثر شکنجه در سن 58 سالگی به شهادت رسید.
آیت الله حسین غفاری در روستای دهخوارقان تبریز که امروزه آذرشهر نامیده می شود، چشم به جهان گشود. پدرش کشاورزی زحمتکش بود. حسین در دوران کودکی پدرش را از دست داد و گرد یتیمی بر سیمای معصوم او نشست و به سبب فقر و مشکلات اقتصادی ناشی از بی پدری از 6-7 سالگی مجبور شد، هم پای برادر و خواهر برای تأمین هزینه های زندگی به کشاورزی و کارگری بپردازد. او به رغم مخالفت های عمویش با درس خواندن، به مطالعه و تحصیل روی آورد که در این زمینه دایی مرحومش حجت الاسلام میرزا حسن غفاری معروف به دهخوارقانی مشوق او بود. حسین مرحله مقدمات دروس حوزه را از حاج شیخ علی و میرزا محمدحسن منطقی فراگرفت و رسائل و مکاسب شیخ انصاری را نزد دایی خود آغاز کرد و در تمام این مدت تحصیل نصف روز را کار می کرد و نصف روز را به تحصیل علم و دانش می گذراند.
وی برای تکمیل تحصیلات علمی اش در سن 30 سالگی در شرایطی که شهر قم رفته، به مرکز مهم علمی پژوهشی و فقه اسلامی و شیعی تبدیل می شد، به این شهر مقدس مهاجرت و به مدت 11 سال در این شهر رحل اقامت افکند. از محضر آیات عظام فیض(ره)، حاج سیدمحمدتقی خوانساری(ره) و آیت الله العظمی بروجردی(ره) بهره مند شد و مدتی هم در دروس آیت الله حجت کوه کمره ای حاضر شد. آیت الله غفاری آثار علمی متعددی داشته اند که از جمله آن، حاشیه مفصلی بر کتاب عروة الوثقی است که البته بسیاری از نوشته ها و آثار خطی و ادبی وی در جریان دستگیری توسط ساواک از بین رفته است.
شهید غهاری در دوران تحصیل با خانواده روحانی مجاهد و فرزانه آیت الله میرزا علی مقدسی تبریزی از علمای بصیر و آگاه دوران و صاحب هفته نامه «الدین و الحیات» آشنا می شود. این آشنایی زمینه ساز ازدواج با دختر میرزا علی مقدسی می شود. معاشرت آیت الله غفاری با گروه های مختلف اجتماعی همچون کارگران، کشاورزان، دانشجویان و حضورشان در میان مردم را می توان از مهم ترین عوامل آگاهی های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی ایشان دانست. عمده ترین فعالیت های فرهنگی و اجتماعی ایشان در سال های قبل از 1341 در قالب تبلیغ و ارشاد دینی و آگاه سازی مردم در نقاط مختلف کشور بود.
در سال 1342 در جریان نهضت عمومی علما، آیت الله غفاری نیز در مسجد الهادی(که امامت آن را بر عهده داشت) سخنرانی هایی را علیه تصویب لایحه انجمن های ایالتی و ولایتی ایراد کرد و به همراه علمای تهران اعلامیه هایی را نیز امضا کرد که در آن زمان چاپ و توزیع شد و همچنین به همراه سایر علمای تهران در تحریم انقلاب سفید اعلامیه هایی را صادر کرد. شهید غفاری پس از وقایع مدرسه فیضیه قم و مدرسه طالبیه تبریز در فروردین سال 1342 سخرانی های شدیداللحنی را در مسجد الهادی(ع) ایراد کرد که به دنبال همین فعالیت ها در دی ماه 1343 دو روز پس از سخنرانی پرشور و افشاگرانه اش در مسجد خاتم الاوصیا(ص) از سوی مأموران شهربانی دستگیر و زندانی می شود. در زندان هم به فعالیت های علمی تبلیغی خود ادامه می داد. سرانجام این روحانی جسور و بی باک بعد از سال ها تحمل زندان بر اثر فشار شکنجه در هفتم دی 1353 خورشیدی به شهادت رسید و در آرامگاه دارالسلام قم به خاک سپرده شد.
var player = videojs('player_265043_3709392',{ techOrder: [ "html5" , "flash"],poster:'',width:400,height:300}); videojs.addLanguage('en', {"No compatible source was found for this media.": "مشاهده ی ویدیو نیاز به پشتیبانی مرورگر از codec h264 یا نصب فلش پلیر دارد."}); player.one('play', (function(){ $.post('/fa/ajax/news/video/3709392',{},function (data) {}); })); کد ویدیو دانلود فیلم اصلی انتهای پیام
{{name}}
{{content}}